Tuesday, 13 December 2011

untuk kau..SHARINA BT SAZALI
aku rindu kau sngt..
tap apekan daya
hanya kenangan shaje

Sunday, 11 December 2011

huuuu

skrng ape patot aku buat...aku dah hilang smua nya...aku dah x tau nak buat ape...bler aku nak hepi mcm dlu blik...orng xpnh pk ape aku nye tujuan ngn die..biasalah manusia....kau pun dah mcm jauhkn dri....ye aku fhm..xpe..aku doakan kau dari jauh untuk sukan johor..dan aku doakan kau dari jauh kau happy sekeluarga..dan kau jumpa orng lag baik dari aku...aku akn tunggu kau walau bnyak halangn sklipon even kau dah patah hati ngn aku...hati aku x gembira dengan org len melainkan kau...bler aku blik dari madinah..aku akn cri kau..aku dtg blik j.b..so jika kau terbace blog aku ni..kau ingt ape aku kate dlm blog ni..k..bye

Wednesday, 2 November 2011

menyesal..

apela aku dah buat...haihh..kan die dah lari..tula...pntingkn dri sndri lag...die x expect ape aku akn ckp kt die..skrng ni ape pon xboleh..aduhai...menyesal x sudah..aku ni ikot emosi sngt..ubah2 la...die sygkn aku..x sptotnya aku ckp cam 2 walau apepon..tap xtaula...2la ikut emosi ape pon xboleh...skrng da hancur da harapan die kt aku..kau xtrime aku pon xpe..jnji kau maafkn aku 2jew...aku tau bnda ni kau xkkn ubah fikiran kau..sbnrnya aku xnk pon ckp g2...tap hurrmmm ckp bnyk da x gne...padan la mke aku...bag aku satu peluang skli lag...pleaseee..ku mohon...bag aku pluang tok tebus kslahan aku wat kt kau...aku xkkn sia2 pluang yg terakhir kau ksi aku....pleasee ...i begging u..

Thursday, 15 September 2011

kembali..

setelah sekian lame min tinggal kan aku...tibe2 smalam die dtang..pergh...nak nagis la siaaa...my best friends coming from singapore...saat tu bler orng yg kte syg kembali sangat gembire lalu nak nangis je...syg kau minn

Tuesday, 13 September 2011

laptop baru...

selama 20 tahun..akhirnya aku dapat jgark laptop baru..cap acer 4750Z..
tq mak aku kuarkn duit aku untuk bli laptop...tq my daling teman aku blikan laptop..
aku dah makin dewasa bler ade laptop//pulakkk

selimut//


setiap kali tido rumah kau..mesti aku dpt selimut..diselimutkan plak 2.....kalo aku dah ngntok mmg aku bdal jew tdo xingt sape da...tap bler bgn je pag aku tgok aku diselimutkn...bestnye..tap siapa..kau ke..?ayah kau ke..?adeq kau kew..?siapa..?xpela pape pun terima kasih ehh...sunggoh baik dilayan ....tq

Saturday, 20 August 2011

Friday, 19 August 2011

Kau..

kau nak tau x..aku suke kau bkan kerana rupe kau...bkn krna ape dan kerna i2..aku suke kau kerana nk tlng kau...smbil aku tlng kau smbil aku belajar untuk diri aku  dan menilai...aku xsnggop tgok kau nnti menangis dalam kubor kerana rugi idop xwat bnda yg wajib di dunia ape yg patot kau buat..aku xnk kau msuk neraka...aku xnk kau dibakar dengan api yg dinyala berjuta juta taun yg dicipta dari ALLAH sehingga malaikat MIKAIL  tidak senyum semenjak neraka diciptakan...begitu juga aku..aku pon x mahu...jad aku akn cuba sedaya yg aku boleh untuk kau terima ape yg kau patot kau buat di dunia ni...aku nak kau msuk SYURGA..kau xnk ke...aku nak hidup dgn kau kt syurga walau aku xdpt idop dgn kau kt dunia ni...aku sanggop korban ape shje demi kau terima agama seadanya..scre jujur aku kate..sudah ramai aku tolak perempuan2 yg mmg bijak agama dan tinggi agama die...sbb aku ade misi aku sndri..aku dah jnji dengan ALLAH untuk tlng kau...dan aku lebih rela tolak perempuan pling cntik pade aku dan pilih kau..krna aku syg kau bkn krna rupe tetapi ALLAH..kau msih skool..?xpe2 aku tunggu..aku sabar...aku ttp cri kau...smoga hati kau suke aku bkn krna paras rupe..sukalah aku kerana ALLAH dan ingin menuju ke jalan yg lurus dan menjadi pembimbing kau dunia dan akhirat..dan bkan kerana hawa nafsu...lastly aku syg kau krna ALLAH..

Puasa...

haa..taun ni aku rase aku bleh full puase...aku harap la...mse dlu asik x pnoh je..kdng2 terpakse kdng2 saje je xnk pose..xpe..kwn aku kate 'PAST IS PAST'  bkan PARTI PAS ..bhbuhuh...dan aku selalu dpt buka ngn orng tersyng..wekk...uhuhuh..of cos la family...smoga puasa pnuh yeee

JENG3...

setelah sekian lame hilang..kini kembali untuk menaip blik my journal life...ding tak ding ding la kan..bhuhuhu

Friday, 15 July 2011

CUTI PERTENGAHAN SEMESTER..


ADUHH.!!!orng cuti ske aku cti x ske..kne blik k.l la sehh..mals nyee...ade ape erk kt sne..boring la nk dok j.b jew rase....tlngla cmner nk wat....wat bodo jele

ROAD BLOCK!!!


pergh best sunggoh smlm wa kne road blog..first tyme kot..ingt ltak moto lock smua leh jln wat bodo jew...skli tetibe polis kate "saya polis,bag ic lesen smua"..pergh dedor gak awl2..skli lek jew wat mke seposen...cm xde pape..coz yg trok min bkn aku..hahaha sori min..spe soh ko xde lesen...pas 2 kne tolak motor smpi balai polis depoh..majal betol....g2 gini settle...dpt la surat saman..fuhh slmat aku...wa pk kne gari mcm bdk sblh aku..coz disyaki buang smthng sblm nk kne road block...haa..kne gari...pas 2 melantun..smpi balai kne tibai...nsib kau la...kne sman smpi 300...pergh...tap usha cri lobang..dpt la 150..kre 75 75 la kan sorng..ok la 2...tap mmg majal la smlm..akn ku ingt smpi ble2 hari smlm...haha

Saturday, 9 July 2011

MONTE CARLO..???


PERGHHH KNE TEMAN ADEQ SDRE AKU TNGOK CTER NII...
AKU XNK3...
BLEH PLAK AUNTIE KATE NNTI SAHAM NEK TGOK CTE NGN ADEQ2 SDRE NI
BEH RELA TGOK CTER TAMIL SEH..
WAA X MINT..
MAKKKKKKK!!!!

Tuesday, 28 June 2011

sick..

Arini jew dah muntah 6 kali msuk pill yg aku telan..doktor bleh kate nk cucuk punggung aku..gler ape..nsib bek la die men2..klo x aku dah lari dah xnk kne cucuk...bonggok nye doc..bleh men2 plak..cbe aku cucuk punggung ko,amcm enak rse..?..

Saturday, 25 June 2011

kau wat aku cam stranger..

Bagusla kan mcm 2..aku pdhl yg slalu ngn ko..dak2 lain pon x slalu ngn aku..tetibe aku dtg..ko wat mcm xknl jew aku..pdhl dak2 lain yg biase2 ngn aku senyum,angkt tgn kt aku,tap kau..xpela aku phm..aku ni memahami ati orng,orng je xpnh memahami ati aku..x harap pon nk angkt tgn kew senyum sgle,tap aku plik ko lbih knl aku tap ko wat bodo jew mcm bdk2 len yg xknl aku...ok..aku simpan..tesentap aku tad tau..aku kaver je tad...kalo ko nk tau...

Wednesday, 22 June 2011

never say never..

Haahha...smua kwn aku xleh trime aku dgr lagu bdk justin bieber..cz mereka tau aku anti smpi xleh nk dgr lagu 2..tap nk wt cmner..haha..mle2 mmg xleh msuk..skli aku dgr lagu die..ade makne rupenye..tap wt pengatahuan..never say never jele yg aku suke..yg len..blm bleh trime lag..haha..orng 2 ske bieber..aku un sibok jgark nk menerime bieber sbgai lagu best tap never say never jele k..haha

demam??m.c??xleh msok pekse??

Wahhh..dmamdari smlam..bilik aku smua bdk xde ubat..bdn xlarat pi klinik..diri jew pengsan..?asl?xmkan 2 ari pas 2 men sukan gle2..mmg la..arini da cool..pas 2 kwn aku leh kate lbih 3 ari xmsuk klas xleh pekse..kne ade m.c..pergh..nk g klinik x larat soh bg m.c..hurmm..bio jela..mlas aku..tunggu aku full recovery bru aku bertekak ngn pihak pengurusan..k..fuhh

Friday, 17 June 2011

susah..

Hurrmmm..susah..kau nk tau..bnyak2 girl hati pling ssh nk bce dan nk amik hati kau..kau pling ssh aku nak tau cmner nak deal ngn ko..ex awek aku un aku leh bace dan sng nk amik ati die..tap ko ssh btol..xdpt bce keadaan ko..kdng2 ok..kdng2 melenting..but I loooiikkee...xpe walau ssh sklipun..aku ttp cbe sdya yg mampu untuk bce hati ko dan nk amik ati ko..walau kau teging sklipun..aku akn cri cara nk msuk dlm ati ko..tgoklah nnti..tap kalo ko xske aku xpe..yg pnting aku cbe..xslhkn nk cbe..?hehehe..dan ko jgn risau..aku xkkn kuarkn satu pekataan kesat sklipun kt kau mcmner aku lyn ex gf aku..cam 2 la aku lyn ko..k..gudluck for me to get your hati..

Thursday, 16 June 2011

tiredesttt..!!!

Today I'm very tiredesttt..so don't ever make my blood pumping faster k...

refuse..

Today I'm refuse to give my cellphone number to my classmates girls..I know my new classmates is beautiful..but for me you are more beutifullll then her even your identity like justin bieber,but it doesn't mean that I cannot like u wright..? So Because of u I refuse..k..I hope u know even u not read my blogger..

Tuesday, 14 June 2011

dream about you again..

This time is my second dream about u..hurmm..am I always think about u..? Yes...always think about u..everyday i think about u..even u not think about me..I always think abou u..yes you..you..and you..always you

i'm sorry..

I'm sorry it is not what you thinking about sis...I hope u understand..I also got a little jealous inside with u..so fair isn't it.. trully I still hold your promise that u give it to me..my heart is always have you...nothing can stop me to get your heart back..please undertand me for once only..k..

Monday, 13 June 2011

aku skrng dlm bidang hafal quran..

Hurrmmm..berat sngt bidang aku ni..mmg scre jujo aku da give up dgn bidang ni..pnat..tap aku syg mak aku..aku ikut katenye...aku buat sebaik boleh..aku xnk mak aku kecewa dgn aku lag..aku wat yg terbaik untok ko mak..demi dunia dan akhirat..aku harap btol kate guru2 aku sekirenya aku menjad hafiz iaitu mengkhatamkn quran dengan menghafal tnpa melihat 30 juz , aku bleh tarik 10 orng msuk dlm syurga..amiin..insyaallah aku tergolong dgn orng2 sebegitu..aku nk tlg ibu bapa aku,isteri dan anakku,saudara ku dan kwan2 ku..insyaallah..amiin..

pfffttt..

Semakin hari semakin hilang,tetapi semakin hari semakin pulih..aku rse serba slh sngt

Friday, 10 June 2011

hostel life

Barang kau barang aku,barang aku barang kau jgark..fair isn't it...

botaaakkkkkkk!!!!

Siut..kple aku dah botak..ape she orentasi nk botak2..pk blaja kt jail ape..?bru aku nak iron rambot..nk jad justi bieber(rambut je aku mnt..orng aku bnci)..x handsome da aku..kne gelak lak 2..haram kuat btol..

Biar betol..?

Biar betol ko tetibe msg aku..'Assalamualaikum'..pergh..syok gler aku semalam..smlam aku tgah kmas bilik asrama aku..mmg malas gler nk angkt locker..berat lak 2..tetibe hp aku berbunyi 'ahhahaahah'(gelak shinchan)..tetibe ko msg..pergh..sngt hargai walau satu msg jew..tros aku smngt angkt locker sorng2 tnpa bantuan..pergh tekejut gak aku locker nye berat aku leh wat sorng2 jew..ahahah..punye la gembire smpi jad kuat xterkate(poyo jew)..kwn aku smua plik smlm..hahaha..tetibe smngt nak kmas bilik pdhal aku mmg pemalas nk kmas2 ni...hahaha...sunggoh gembire smlm..

Wednesday, 8 June 2011

kau nak aku balik..?

Xpyah la nk care2 psl aku lag..wat2 tnya sehat ke x..ape sgle..wei aku ckp ea..peg mati la ko..dlu mse aku syg ko aku jage ko..ko wat aku cam smph..nk xnk lyan aku..ble pisah..aku pk blik xgne lyan pompuan cam ko..dari sbb kes ko aku bnci dgn istilah kaple,peluk2,pegang tgn..aku jad geli nk ckp syg ke ayang ke ape smua..lpas 2 ko wat nk baik la ngn aku konon mcm xde pape la..konon ko nk nyesal la..wei..peg mampos la..aku xheran la bpk ko polis mak ko tauke sapura ank orng kaye..peg mampos la..aku xheran pon ngn mak bpak ko...pdli anjing..hati aku dah xde ko lag dah..cz aku jumpe adeq2 silat aku lag better prngai cam ko..ko harap jew blaja hukum hakam sgle tap ko mcm x blaja smua..dah la wei..brng yg lpas jgn dikenang..aku da tobat bnda yg aku wat dulu..kalo pk blik mcm bodo ngn ko..peg mampos la..kan ko perasan diri ko market..klo market peg cri len..aku xharap pape pon ngn ko..sikit duit makbpak ko aku x sentuh pon..dah peg mampos lu anjing..

Tuesday, 7 June 2011

Buyuuuuutttt!!!!!!

Ngaku la seh..ape aku kne tuduh..diugut sgle..nsib bek xde dpn mereka bedua..mati kayu sgle capai ats kple klo diaowng siasat kt aku..nak berak tad aku xsng tau..buyut 2..btol ke aku ni buyut..mereka berkate aku nye titik seribu same ngn buyut..?hurrmm..ok2..truskn siasat k..untuk makluman aku xpnh lag bkk blog ko bce sgle..tad ko ksi un xbkk..coz 2 diari ko wtpe aku nk bce..bia jad rahsie..stalker aku kew..? Satu hari nnti la kot..

Monday, 6 June 2011

still got hope..??

Hurmm..ade hope lag ke ngn ko..hurmm..???mngkn xde mngkn ade...k.la..now I just wanna truth jew..kalo ko btol ade feel ngn aku..kte back mcm dlu..tap kalo xde ko just honest jew ngn aku..aku trime..jew..aku phm bkn sng nk amik ati orng cam ko..aku pnjat gunung everest untok ko pon blm tau ko ade hati untk aku..so..aku trime kalo ko xleh trime aku..dan aku akn wat mcm xknl ko jew..bkn lngsng x knl..mksd aku..lyan sbagai ko team aku dan adeq2 silat aku yg len..k..tap 100 hari nk pulih hati aku ni..aku tau ko klah mse game..aku pon terharu..dan simpati..x semesti ko klah ko trus kalah..aku tau ko bleh lwn dak perak 2..aku pecaye ko bleh jad wakil Malaysia..aku doakn ko..k..stiap pergerakan dan langkah aku iringi doa untk ko..walau ko da honest ngn aku yg ko xleh trime aku kalau la kan...kalo ko nk mntk tlg mcm aku settlekn kes ko ngn Raja fizzul 2..aku tlg slag aku mampu k..xpe aku tunggu ko nye jwpn..aku akn xganggu ko lag stlah ko honest ngn ko..aku x msg feel lag ngn ko..k..tap kalo still ade hope ko trime aku..aku akn trime ko dan aku hargai..ramai da bdk nk msuk line aku..kwn aku soh cri len..tap cz ko da soh jnji..aku pgang jnji ko ktat ktat..k..kalo ko terbce..bce lah 3 kali

Sunday, 5 June 2011

Interview..

Arini aku interview sambung blaja kt j.b..hurrrmmm..xtau la knpe..aku xleh pisah ngn j.b ni..xsenang aku kalo x dok sini..hrap dpt la..doa2 jew..dan mengharap juga sementara blaja dpt kputusan tawaran ke U.Madinah..kalo xde reseki aku stay j.b jele..harap dpt kedua2 nya...mngkn sbb kau jgark aku nk smbung sini..dan kwn2 aku d j.b..so doakn aku yew..miss u a lot...

Saturday, 4 June 2011

PANTANG YG KORANG XLEH KACO DAN SAKITI....


ADEQ2 SILAT AKU DAN BDK2 SILAT

FAMILY AKU



ABANG ANGKAT AKU...
SECRET ADMIRE AKU YG NTAH YG PNTING DIE UN SKLI

MEMBER2 AKU SMUA



SMUA YG AKU SENARAIKAN KT ATAS JGN SESEKALI KORANG NAK SENTUH MEREKA..
AKU X KIRE AKU SSH SNG MEREKA ADLH PLING UTAMA DLM IDOP AKU..
XKIRE AKU KLAH MNG JNJI AKU PERTAHANKN MEREKA..
KORANG HENTAK DAN SENTUH MEREKA SAMA MCM KORNG HENTAK AKU..
SO BEWARE!!!!!!
THEY ARE MY FAMILY
MARK MY WORDS !!!!

Friday, 3 June 2011

rinduuu....!!!!!


skrng aku dah blik k.l..huuh..boring nye blik sini...bler nak tdo teringat orng j.b...sdih btol aku...aku harap dpt smbung blaja kt sini..cz hati aku dah pnuh di j.b..dgn j.b aku blaja mcm2...kt k.l xde....aku syg kwn2 aku walau dah pisah..aku syg team silat aku walaupun aku da xjoin lag...aku syg adeq2 aku..aku syg abng2 aku...aku harap sngt dpt jumpe krng blik yew...

SUSAH..



lpasni aku amik bidang pling susah dan penat...
aku da xboleh mcm aku amik kursus arab..aku wat cincai2 jew
aku knew wat yg terbaik..nk enjoy kne kurang..
nak lpak un kne kurang...huuuh..
susah seh...tap nk wt cmner...
nk taknak kne wat gak...
ALLLAH tlng aku...

HUUUUHHHH....


Hari ni aku sdah berpisah ngn member2 aku yg aku berkwan slme 6 bulan dalam kursus arab..pergh..sdih gler...dapat lag ke jumpe mereka smua...huuuh..?dpt lag ke bergurau mcm dulu...?pergh..da x jumpe lag krng...smoga perkenalan kter genap 6 bulan akn disatukan blik..tap dapat kew..>/?

Tuesday, 31 May 2011

ORNG YG BERMAKNE D J.B


BKN YG POMPUAN YG LAKI 2...HAA..I2 ABG SDRE AKU..DIE PLING BNYK TAU MSLH AKU
DGN DIE AKU BNYK MENGADU..DGN DIE AKU PNDI BERSILAT..
DENGAN DIE AKU JAGE DISPLIN AKU..TQ ABNG INDERA




DIE NI LAK ABG ANGKT AKU...PENGHIBUR DLM BILE TRNNG SILAT..
XDE DIE XBISING SILAT..

NI TEAM SILAT AKU..ADEQ2 AKU..SYG KORANG SMUA..
KERANA KORANG ABG SENYUM..KORANG PENGHIBUR HATI ABNG..
SYG KORANG

DIE NI UN SAME..SLALU DAN BNYAK TLNG AKU..
SLALU AKU MINTAK TLNG ANTA MNE2..THNKS DOK..
KO MMG BAIK WALAUPUN PAILANG GLER

NI MEMBE UMAH SEWA AKU..BDAK BWAH BKN BDK ATAS..
SLALU WAT BISING DALM UMAH..SKE KACO AKU..BCE MESEJ AKU..
AKU X KESAH MEMBE AN...

NI MEMBE YG SLALU TLNG AKU DLM SUSAH..XDE DIE AKU XLEH..
DGN DIE AKU SMNGT NK LALUI MSLH YG AKU HADAPI..TQ GEB

DIE NI LAK P.A AKU..SLALU TEMAN AKU DAN CTE2 PSAL AWEK2,,HAHA
ADE PLAK AKU AWEK..TQ FIQ..
DAN AKHIR SKLI.....



KAU..KAU AJAR AKU MCMNER NK MKN MKNN REMAJE..
SLALU TMAN AKU MKAN BLER AKU LAPAR..
LAYAN KERENAH AKU...
WALAUPUN KO DAH SUAM2 NGN AKU..
AKU TULIS DLM BLOG NI COZ
PASNI AKU XJUMPE KO LAG..
TQ SNGT2...
AKU SUKE KO WALAU KO X SKE AKU..
HUHU..
XPE AKU TUNGGU..









sekian.....

FINAL EXAM..


Hri ni bermula exam akhir dlm kursus arab aku,,pergghh..bleh men blog,fb sgla mcm..rilek jele..aku dah lbih sdia..tap cuak gak...hurmm..doaknla aku berjaye yew..hbis exam tamat la aku nye kursus arab 6 bulan aku..maka berpisahlah aku dgn kwn2 aku yg happening kt umah sewa...smoga jumpe lag yew..

Am i got happy ending..??

Hidup aku pnuh dgn poblem..cmner aku nk selesaikan satu2..dan aku dah mntak maap ngn smua orng harini..ngn mak aku,ucu aku,abg indera,kwn2..aku rse lege..jumaat perpisahan akn belaku antara aku dan bdk2 umah sewa,adeq2 silat yg aku syg,..dan aku rse mcm dah smpi waktu aku nk tggalkn dunia ni..kple aku sakit sngt..kdng aku xbleh tdo..Allah je yg tau..mngkn kifarah dosa aku wat..xpe aku reda..adkh aku tgglkn dunia ni dgn hepi ending..?aku nk selesaikn ape yg patot dlu bru aku tgglkn dunia ni..tap kalo dah smpi mse..aku ikut shje..hurrmm..dan aku dpt ke ape yg aku nk..AM I GOT HAPPY ENDING..??

BBQ..

Mlm ni smua dak banglo wat bbq..smepena berpisah hari jumaat ni..pergh xsdih plak..xpe2 pape mkn dlu da lapa ni..cpat skit wat arang smua jadah..panggang ayam cepat perut aku x diisi dari pag tad tau..haaa..cpt2..exam plak esk..lag berderappp!!!

Tanda2 orng i2 suka seseorng..

Apabila seseorng itu suka seseorng die akn hafal segala kegemaran,pantang,dan segale mcm..sbnr nye aku nk ckp aku la ni..

Name : _ _ _ _ _ _ a bt _ _ _ _ _ I

Birth : 9/1/1995

Fav colour : black and purple(justin bieber)

Alergie : seafood,spicy dishes,milk

Food can she eat : chiken,egg,rice,bun

Fav drink : green tea(plik sunggoh aku minum nk muntah)

Dress up : t-shirt , jeans , sweater ,

Shoes : snickers(Vans)

Idol : JUSTIN BIEBER (jeles aku)

What she hates : bnyak tnye

What she likes : cool people

What make she feel dizzy : membace dlm kerete nnti pning (same mcm aku best nye aii)

That's all about her..aku ske die ke..? Mstila..hahaah..walaupun die x ske aku..ahahah

Monday, 30 May 2011

kau mng lag..

Taun ni ko asik mng jew game smpi g melake..sblom msuk glnggang ko ngn aku msti bersme bce doa..mngkn doa aku kot yg buat ko smpi ke final..mmg doa aku makbul untuk ko je ke..? Mngkn la kot..reseki ko..Allah ksi ko mng..tap bler ko g Melaka nnti spe nk doakn ko bler ko nk msuk gelanggang..? Xpela..orng len ramai lag reti bce doa..aku harap ko mng..aku tumpang gembire skli ble ko mng..k..good luck yew

Stay - Miley Cyrus

Hurrmm tiap ari aku dgr lagu si minah ni..coz lagu ni mmg sesuai untuk aku nynyikn untok ko (pergh jiwng la plak aku ni,tumbuh jerawat sebiji )..mke legend hati cute...haaha..kalo ko terjumpe blog aku ko phmkn la makne lagu 2..kire aku la 2 miley cyrus..haha..sjak bler aku tukar jantina..auu..aku un bkn tau sal2 blog ni follow ke ape ke entah..skdar ade2 jew and tulis ape dlm hati aku berkate2..wahhh..huhu

s _ _ n

Aku tau kau da xske aku lag..xpe aku xkesah..hati kau xkkn aku nk pakse..mngkn aku kne pakai plastic surgery ubah mke cam justin bieber kot..yelakan..mmg ssh nk bce prngai ko..bguslah ko..ko gurl pertame aku xleh bce ko..aku xtahu cmner nk amik ati ko..hurmmm..mngkn ko anggap lelaki ni same jekan..gatal,ckp bsar,playboy,mainkan perasaan orng..bkn..aku bkn cam 2..aku bnyk tnye coz aku xtau nk borak ape ngn ko..coz jnis aku kalo suke orng 2 lidah aku terkedu otomatik dan otak aku kembang kecut..2 yg aku asik tnye..then ko akn jd rimas...xpe aku xkesah..kne marah ngn ko..ko un tau aku ske ko..jd aku x endahkn pun ape ko ckp..minggu ni last rse aku jumpe ko..mngkn da x jumpe ko lag kot..sdih nye aku..xpe..aku tunggu ko mcmner ko soh aku jnji tunggu ko after ko skool..aku jnji jike aku dpt U aku text ko..ko orng petame akn tau..and stiap kli blik..aku akn blik j.b nk cri ko..aku pegang jnji yg ko soh aku jnji..mngkn ko bz dgn skool..xpe aku phm cz aku un pnh alami smua 2..aku sntiasa tunggu ko walau ko mki aku marah aku..aku tetap x putus asa nk amik ati ko..tap kalo ko da ade yg punye ble aku blik oversea..aku tepakse angkt kain putih..tap aku harap ko un pgang jnji k..slalu aku dgr lagu yg ko nak STAY-miley cyrus..i2 lagu mmg untok aku kew..?haha..ke aku persan..perasaan kot...xpela..bler ko terbace blog ni..i2 un klo ko nk la kan..aku nk ko dgar lgu JONAS BROTHERS-LOVE BUG..lagu 2 terang bagaimane bler stiap kli aku jumpe ko..k..last skli..UNTOK KO SMUA BOLEH

Problem..

Bnyk nye poblem aku..kalo aku x ckp hal sebenar kt ucu aku,ucu aku marah aku..kalo ckp pun kne marah..aku tepakse..siapa yg phm aku kt dunia ni..da la aku tension ngn kolej,family aku lag..dengan silat jela aku hepi cz silat nilah yg membuat aku senyum ilang tension..mengape family aku x ske silat..?silat ni ilmu itam ke..kple hotak nye..ni silat olahraga bkn silat kampung men batin..please pham aku yew..bdk2 silat yg cheer aku blik..klo xde diaowng aku rse nk meletup jew tension sgt..kdng2 cam nk lari jew dari keluarga cmni..smua x bleh..xkkn nk dgr ckp korng je..aku terkongkong cam katak bwh tempurung..aish..pnat sial nk pk bnda ni..

Saturday, 21 May 2011

HANDPHONE TETINGGAL LA SEHH....


hp aku leh tetinggal plak..almak ai..satu ari xde hp mcm 100 tahun..bnyk msg smpi call..lag2 mak aku..klo xangkt hp pk mcm2...membe aku msg..adeq2..pergh ramai kot...boring..klo ade hp leh men fb smpi terbring...aduh2..nsib2

Abng Indera panas...



aish cmner leh jad ni...pa lag klo bkn sal silat...game dah nak dekat esok nk g undi kt b.p  i.c dak2 x photostate,borng x isi lag..mne x bengang..tapi xleh slhkn sape2 bnda dah jad...jad la..tap abng indera dah panas ngn dak2 ni...silap2 xmen nanti korang...korng taukn abng indera cmner..so klo xnk die baran..knelah wat ape yg patot...ni nanti kte mcm2 abnd indera 2 la ni..aku yg xmen ni smngt nak msok klo bleh 1 bulan lpas aku dah siap sgle..select abng indera xbnarkn cz aku freshie..so korang yg x freshie dah lame xkn x tau law game...so ape2 hal keep it up..len kali wat awl2..nanti yg first dgar die bebel aku gak...mls nk tgok die panas..dan aku xsmpi ati tgok korang kne marah ngn die..coz die marah gerenti tesentap nye korang..so be alert k....pape pon gud luck game nnti..

kalo kau terbace..aku sntiase tunggu kau



Aku tak tau la asl bleh aku ade hati ngn ko dari mule aku jumpe ko...mle2 aku just anggap ko adeq aku..lame2 len plak hati aku...after fight..kte da suam2 jew..nk xnk jew..x mcm dlu..klo aku tau awl2 aku anggap ko adeq aku jew..tgok skrng ape dah jad...pdan mke aku...ade hati lag ngn ko...i wish i can back to the future but its too late..idk how to repair our relation..scre jujor..series aku nk ckp..mmg hati aku xkkn berubah walau gurl mcner cntik skli nk kt aku..aku tetap ngn ko..aku bkn lelaki yg len yg ko mksdkn..aku mmg x ske men perasaan orng..tap orng jew ske use aku...cz aku telampau pecaye kt orng yg aku syg smpi dri aku un xksah..skunk bru ex aku nyesal kt aku lpaskn aku...cz skli wat aku smpi bler2 tutup hti aku untk seseorng cz aku tunggu kau dlu smpi 3 taun but ko anggap aku smph...so kau jgn la wat aku cam 2 ssh nnti aku xnk ko mcm ex aku dlu...tap aku rse mngkn ko ni last untok aku...aku terime ape ade pade kau..dan ko nk maki aku slahkn aku bleh silekan...aku accep it..coz ayat yg tengiang2 kt kple aku yg ko ksi " untok ko smua boleh " i2 yg menguatkn aku still ngn ko..stiap kli ingt..nk nages aku...cz aku xtau dpt lag ke jumpe ko mkn sme2 shushi burger..?? i always waiting for you..that my promise to u...

Friday, 20 May 2011

MASAI..?


xkesah la map die jnji ade gak pekataan masai dlm map ni..



Masai kt kt mne erk j.b eh..o daerah johor..? xkesah la 2..ni sebut psl masai..uncle aku x habes2 nganjeng aku.."man masai x msg ke?" "asl mkn sikit..? ptus cinte ngn masai ke..?" "asl muke murung..? masai nye hal ke..?"...masai masai masai..haha...x hbes2..actually uncle bkn ngn masai la...dkt j.b je problem nye berdekatan ngn JUSCO TEBRAU...xdela smpi jauh sgt ke MASAI..haha...apela..ape2 pun terus kan usaha uncle untk meneke selain MASAI yew..hahah

THANK YOU ABDUL MUHAIMIN..



" kre skunk ko da bagus honest ngn die,then ko sorry ngn die,so let it be..tepulng pade die.hati die kte xleh pakse..so now ko just diam jew..be a gentle,jgn pikirkn sgt smpi ko down smua..ni nsehat untuk brother tpulng pde ko nk ikut ke x cz ko nye hati..k..be strng..klo ko ikhlas insyaallah Allah tlng "

from : ABDUL MUHAIMIN

tq bag nsehat...ayat2 ko menguatkn lag untuk xterus down ngn die..bff


mate cam batman..?

mate aku cam ko..?

yeke...?

asl..?

of coz la kurang tdo..2 yg mate cam ko itam smua...

6 hari aku x tdo btol kot..i2 psl mate mcm ko...

nsib2...

STILL X BLEH TDO ??

best nye tdo cam ko erk..xda mslh..nyenyak je


knpe erk ssh sgt nk tdo..mcm2 da buat mkn ubat tdo,ubat batok,still xbleh tdo..y..?sebab kau ke..hrap bkn le eh..xsngop aku nk pk...kau un dah x cye aku watpe nk hope pape lag sdgkn aku msih caye lag kt ko walaupun ngah suam2 je kte dua..xpela..maybe aku x mcm j.b cute hot ape smua..tap aku just ade hati je untok bg ko..len aku xleh..so aku give some space to u to get some fresh air ok...dan aku..cpt2 la tdo kelaut kuliah nnti klo asik xtdo jew...

SIMPLE je....




alhmdllah, retI le sikit2 nak wat upgrade sikit walaupun simple GLER...kne blaja bnyak lag..msih bnyak perlu diperbaiki blog aku ni..(orng nk wt blog die pon nk wat gak,sibok)..tlng ajar yew nanti...k bye..ckup stakat ni..

malas aku!!!



sepatot aku kne orentasi..gler ape aku msih dlm kursus arab kot..nak kne orentasi tahfiz..mampus x peg..mlas seh...kalo aku g credit hours aku dlm kursus abis la monggok!!!bedol btol..

fatin ,tekejot mak!!!: ))



tin bru tau ko adeq poji..lea....x ckp awl2..bru nk ngorat hahahaha..gle ko..mau kne semelih ngn poji..haha

TAIK...



BLOG AKU MCM TAIK..TAIK ITU BLOG AKU..SETAIK TAIK ITULAH BLOG AKU...ANDA SKE SILE SKE ANDA X SKE BAG TAIK KT SYE..

PeNiNg KePaLa....!!!

bpk pning siut..xreti aku jadah ni...sape2 sila tlng tunjuk ajar ye....

blurrrrrr......

still blur how to use this blog..okay slow2 try then aku bleh grab this blog

my first tyme blogging...

entah jadah ape aku tetibe nk blogging..mngkn ade kwn aku kate blog ni tulis kisah ape dlm hti kte..ok aku try