Sunday, 11 December 2011

huuuu

skrng ape patot aku buat...aku dah hilang smua nya...aku dah x tau nak buat ape...bler aku nak hepi mcm dlu blik...orng xpnh pk ape aku nye tujuan ngn die..biasalah manusia....kau pun dah mcm jauhkn dri....ye aku fhm..xpe..aku doakan kau dari jauh untuk sukan johor..dan aku doakan kau dari jauh kau happy sekeluarga..dan kau jumpa orng lag baik dari aku...aku akn tunggu kau walau bnyak halangn sklipon even kau dah patah hati ngn aku...hati aku x gembira dengan org len melainkan kau...bler aku blik dari madinah..aku akn cri kau..aku dtg blik j.b..so jika kau terbace blog aku ni..kau ingt ape aku kate dlm blog ni..k..bye

No comments:

Post a Comment