Tuesday, 13 December 2011

untuk kau..SHARINA BT SAZALI
aku rindu kau sngt..
tap apekan daya
hanya kenangan shaje

Sunday, 11 December 2011

huuuu

skrng ape patot aku buat...aku dah hilang smua nya...aku dah x tau nak buat ape...bler aku nak hepi mcm dlu blik...orng xpnh pk ape aku nye tujuan ngn die..biasalah manusia....kau pun dah mcm jauhkn dri....ye aku fhm..xpe..aku doakan kau dari jauh untuk sukan johor..dan aku doakan kau dari jauh kau happy sekeluarga..dan kau jumpa orng lag baik dari aku...aku akn tunggu kau walau bnyak halangn sklipon even kau dah patah hati ngn aku...hati aku x gembira dengan org len melainkan kau...bler aku blik dari madinah..aku akn cri kau..aku dtg blik j.b..so jika kau terbace blog aku ni..kau ingt ape aku kate dlm blog ni..k..bye

Wednesday, 2 November 2011

menyesal..

apela aku dah buat...haihh..kan die dah lari..tula...pntingkn dri sndri lag...die x expect ape aku akn ckp kt die..skrng ni ape pon xboleh..aduhai...menyesal x sudah..aku ni ikot emosi sngt..ubah2 la...die sygkn aku..x sptotnya aku ckp cam 2 walau apepon..tap xtaula...2la ikut emosi ape pon xboleh...skrng da hancur da harapan die kt aku..kau xtrime aku pon xpe..jnji kau maafkn aku 2jew...aku tau bnda ni kau xkkn ubah fikiran kau..sbnrnya aku xnk pon ckp g2...tap hurrmmm ckp bnyk da x gne...padan la mke aku...bag aku satu peluang skli lag...pleaseee..ku mohon...bag aku pluang tok tebus kslahan aku wat kt kau...aku xkkn sia2 pluang yg terakhir kau ksi aku....pleasee ...i begging u..

Thursday, 15 September 2011

kembali..

setelah sekian lame min tinggal kan aku...tibe2 smalam die dtang..pergh...nak nagis la siaaa...my best friends coming from singapore...saat tu bler orng yg kte syg kembali sangat gembire lalu nak nangis je...syg kau minn

Tuesday, 13 September 2011

laptop baru...

selama 20 tahun..akhirnya aku dapat jgark laptop baru..cap acer 4750Z..
tq mak aku kuarkn duit aku untuk bli laptop...tq my daling teman aku blikan laptop..
aku dah makin dewasa bler ade laptop//pulakkk

selimut//


setiap kali tido rumah kau..mesti aku dpt selimut..diselimutkan plak 2.....kalo aku dah ngntok mmg aku bdal jew tdo xingt sape da...tap bler bgn je pag aku tgok aku diselimutkn...bestnye..tap siapa..kau ke..?ayah kau ke..?adeq kau kew..?siapa..?xpela pape pun terima kasih ehh...sunggoh baik dilayan ....tq

Saturday, 20 August 2011