Tuesday, 28 June 2011

sick..

Arini jew dah muntah 6 kali msuk pill yg aku telan..doktor bleh kate nk cucuk punggung aku..gler ape..nsib bek la die men2..klo x aku dah lari dah xnk kne cucuk...bonggok nye doc..bleh men2 plak..cbe aku cucuk punggung ko,amcm enak rse..?..

Saturday, 25 June 2011

kau wat aku cam stranger..

Bagusla kan mcm 2..aku pdhl yg slalu ngn ko..dak2 lain pon x slalu ngn aku..tetibe aku dtg..ko wat mcm xknl jew aku..pdhl dak2 lain yg biase2 ngn aku senyum,angkt tgn kt aku,tap kau..xpela aku phm..aku ni memahami ati orng,orng je xpnh memahami ati aku..x harap pon nk angkt tgn kew senyum sgle,tap aku plik ko lbih knl aku tap ko wat bodo jew mcm bdk2 len yg xknl aku...ok..aku simpan..tesentap aku tad tau..aku kaver je tad...kalo ko nk tau...

Wednesday, 22 June 2011

never say never..

Haahha...smua kwn aku xleh trime aku dgr lagu bdk justin bieber..cz mereka tau aku anti smpi xleh nk dgr lagu 2..tap nk wt cmner..haha..mle2 mmg xleh msuk..skli aku dgr lagu die..ade makne rupenye..tap wt pengatahuan..never say never jele yg aku suke..yg len..blm bleh trime lag..haha..orng 2 ske bieber..aku un sibok jgark nk menerime bieber sbgai lagu best tap never say never jele k..haha

demam??m.c??xleh msok pekse??

Wahhh..dmamdari smlam..bilik aku smua bdk xde ubat..bdn xlarat pi klinik..diri jew pengsan..?asl?xmkan 2 ari pas 2 men sukan gle2..mmg la..arini da cool..pas 2 kwn aku leh kate lbih 3 ari xmsuk klas xleh pekse..kne ade m.c..pergh..nk g klinik x larat soh bg m.c..hurmm..bio jela..mlas aku..tunggu aku full recovery bru aku bertekak ngn pihak pengurusan..k..fuhh

Friday, 17 June 2011

susah..

Hurrmmm..susah..kau nk tau..bnyak2 girl hati pling ssh nk bce dan nk amik hati kau..kau pling ssh aku nak tau cmner nak deal ngn ko..ex awek aku un aku leh bace dan sng nk amik ati die..tap ko ssh btol..xdpt bce keadaan ko..kdng2 ok..kdng2 melenting..but I loooiikkee...xpe walau ssh sklipun..aku ttp cbe sdya yg mampu untuk bce hati ko dan nk amik ati ko..walau kau teging sklipun..aku akn cri cara nk msuk dlm ati ko..tgoklah nnti..tap kalo ko xske aku xpe..yg pnting aku cbe..xslhkn nk cbe..?hehehe..dan ko jgn risau..aku xkkn kuarkn satu pekataan kesat sklipun kt kau mcmner aku lyn ex gf aku..cam 2 la aku lyn ko..k..gudluck for me to get your hati..

Thursday, 16 June 2011

tiredesttt..!!!

Today I'm very tiredesttt..so don't ever make my blood pumping faster k...

refuse..

Today I'm refuse to give my cellphone number to my classmates girls..I know my new classmates is beautiful..but for me you are more beutifullll then her even your identity like justin bieber,but it doesn't mean that I cannot like u wright..? So Because of u I refuse..k..I hope u know even u not read my blogger..

Tuesday, 14 June 2011

dream about you again..

This time is my second dream about u..hurmm..am I always think about u..? Yes...always think about u..everyday i think about u..even u not think about me..I always think abou u..yes you..you..and you..always you

i'm sorry..

I'm sorry it is not what you thinking about sis...I hope u understand..I also got a little jealous inside with u..so fair isn't it.. trully I still hold your promise that u give it to me..my heart is always have you...nothing can stop me to get your heart back..please undertand me for once only..k..

Monday, 13 June 2011

aku skrng dlm bidang hafal quran..

Hurrmmm..berat sngt bidang aku ni..mmg scre jujo aku da give up dgn bidang ni..pnat..tap aku syg mak aku..aku ikut katenye...aku buat sebaik boleh..aku xnk mak aku kecewa dgn aku lag..aku wat yg terbaik untok ko mak..demi dunia dan akhirat..aku harap btol kate guru2 aku sekirenya aku menjad hafiz iaitu mengkhatamkn quran dengan menghafal tnpa melihat 30 juz , aku bleh tarik 10 orng msuk dlm syurga..amiin..insyaallah aku tergolong dgn orng2 sebegitu..aku nk tlg ibu bapa aku,isteri dan anakku,saudara ku dan kwan2 ku..insyaallah..amiin..

pfffttt..

Semakin hari semakin hilang,tetapi semakin hari semakin pulih..aku rse serba slh sngt

Friday, 10 June 2011

hostel life

Barang kau barang aku,barang aku barang kau jgark..fair isn't it...

botaaakkkkkkk!!!!

Siut..kple aku dah botak..ape she orentasi nk botak2..pk blaja kt jail ape..?bru aku nak iron rambot..nk jad justi bieber(rambut je aku mnt..orng aku bnci)..x handsome da aku..kne gelak lak 2..haram kuat btol..

Biar betol..?

Biar betol ko tetibe msg aku..'Assalamualaikum'..pergh..syok gler aku semalam..smlam aku tgah kmas bilik asrama aku..mmg malas gler nk angkt locker..berat lak 2..tetibe hp aku berbunyi 'ahhahaahah'(gelak shinchan)..tetibe ko msg..pergh..sngt hargai walau satu msg jew..tros aku smngt angkt locker sorng2 tnpa bantuan..pergh tekejut gak aku locker nye berat aku leh wat sorng2 jew..ahahah..punye la gembire smpi jad kuat xterkate(poyo jew)..kwn aku smua plik smlm..hahaha..tetibe smngt nak kmas bilik pdhal aku mmg pemalas nk kmas2 ni...hahaha...sunggoh gembire smlm..

Wednesday, 8 June 2011

kau nak aku balik..?

Xpyah la nk care2 psl aku lag..wat2 tnya sehat ke x..ape sgle..wei aku ckp ea..peg mati la ko..dlu mse aku syg ko aku jage ko..ko wat aku cam smph..nk xnk lyan aku..ble pisah..aku pk blik xgne lyan pompuan cam ko..dari sbb kes ko aku bnci dgn istilah kaple,peluk2,pegang tgn..aku jad geli nk ckp syg ke ayang ke ape smua..lpas 2 ko wat nk baik la ngn aku konon mcm xde pape la..konon ko nk nyesal la..wei..peg mampos la..aku xheran la bpk ko polis mak ko tauke sapura ank orng kaye..peg mampos la..aku xheran pon ngn mak bpak ko...pdli anjing..hati aku dah xde ko lag dah..cz aku jumpe adeq2 silat aku lag better prngai cam ko..ko harap jew blaja hukum hakam sgle tap ko mcm x blaja smua..dah la wei..brng yg lpas jgn dikenang..aku da tobat bnda yg aku wat dulu..kalo pk blik mcm bodo ngn ko..peg mampos la..kan ko perasan diri ko market..klo market peg cri len..aku xharap pape pon ngn ko..sikit duit makbpak ko aku x sentuh pon..dah peg mampos lu anjing..

Tuesday, 7 June 2011

Buyuuuuutttt!!!!!!

Ngaku la seh..ape aku kne tuduh..diugut sgle..nsib bek xde dpn mereka bedua..mati kayu sgle capai ats kple klo diaowng siasat kt aku..nak berak tad aku xsng tau..buyut 2..btol ke aku ni buyut..mereka berkate aku nye titik seribu same ngn buyut..?hurrmm..ok2..truskn siasat k..untuk makluman aku xpnh lag bkk blog ko bce sgle..tad ko ksi un xbkk..coz 2 diari ko wtpe aku nk bce..bia jad rahsie..stalker aku kew..? Satu hari nnti la kot..

Monday, 6 June 2011

still got hope..??

Hurmm..ade hope lag ke ngn ko..hurmm..???mngkn xde mngkn ade...k.la..now I just wanna truth jew..kalo ko btol ade feel ngn aku..kte back mcm dlu..tap kalo xde ko just honest jew ngn aku..aku trime..jew..aku phm bkn sng nk amik ati orng cam ko..aku pnjat gunung everest untok ko pon blm tau ko ade hati untk aku..so..aku trime kalo ko xleh trime aku..dan aku akn wat mcm xknl ko jew..bkn lngsng x knl..mksd aku..lyan sbagai ko team aku dan adeq2 silat aku yg len..k..tap 100 hari nk pulih hati aku ni..aku tau ko klah mse game..aku pon terharu..dan simpati..x semesti ko klah ko trus kalah..aku tau ko bleh lwn dak perak 2..aku pecaye ko bleh jad wakil Malaysia..aku doakn ko..k..stiap pergerakan dan langkah aku iringi doa untk ko..walau ko da honest ngn aku yg ko xleh trime aku kalau la kan...kalo ko nk mntk tlg mcm aku settlekn kes ko ngn Raja fizzul 2..aku tlg slag aku mampu k..xpe aku tunggu ko nye jwpn..aku akn xganggu ko lag stlah ko honest ngn ko..aku x msg feel lag ngn ko..k..tap kalo still ade hope ko trime aku..aku akn trime ko dan aku hargai..ramai da bdk nk msuk line aku..kwn aku soh cri len..tap cz ko da soh jnji..aku pgang jnji ko ktat ktat..k..kalo ko terbce..bce lah 3 kali

Sunday, 5 June 2011

Interview..

Arini aku interview sambung blaja kt j.b..hurrrmmm..xtau la knpe..aku xleh pisah ngn j.b ni..xsenang aku kalo x dok sini..hrap dpt la..doa2 jew..dan mengharap juga sementara blaja dpt kputusan tawaran ke U.Madinah..kalo xde reseki aku stay j.b jele..harap dpt kedua2 nya...mngkn sbb kau jgark aku nk smbung sini..dan kwn2 aku d j.b..so doakn aku yew..miss u a lot...

Saturday, 4 June 2011

PANTANG YG KORANG XLEH KACO DAN SAKITI....


ADEQ2 SILAT AKU DAN BDK2 SILAT

FAMILY AKU



ABANG ANGKAT AKU...
SECRET ADMIRE AKU YG NTAH YG PNTING DIE UN SKLI

MEMBER2 AKU SMUA



SMUA YG AKU SENARAIKAN KT ATAS JGN SESEKALI KORANG NAK SENTUH MEREKA..
AKU X KIRE AKU SSH SNG MEREKA ADLH PLING UTAMA DLM IDOP AKU..
XKIRE AKU KLAH MNG JNJI AKU PERTAHANKN MEREKA..
KORANG HENTAK DAN SENTUH MEREKA SAMA MCM KORNG HENTAK AKU..
SO BEWARE!!!!!!
THEY ARE MY FAMILY
MARK MY WORDS !!!!

Friday, 3 June 2011

rinduuu....!!!!!


skrng aku dah blik k.l..huuh..boring nye blik sini...bler nak tdo teringat orng j.b...sdih btol aku...aku harap dpt smbung blaja kt sini..cz hati aku dah pnuh di j.b..dgn j.b aku blaja mcm2...kt k.l xde....aku syg kwn2 aku walau dah pisah..aku syg team silat aku walaupun aku da xjoin lag...aku syg adeq2 aku..aku syg abng2 aku...aku harap sngt dpt jumpe krng blik yew...

SUSAH..



lpasni aku amik bidang pling susah dan penat...
aku da xboleh mcm aku amik kursus arab..aku wat cincai2 jew
aku knew wat yg terbaik..nk enjoy kne kurang..
nak lpak un kne kurang...huuuh..
susah seh...tap nk wt cmner...
nk taknak kne wat gak...
ALLLAH tlng aku...

HUUUUHHHH....


Hari ni aku sdah berpisah ngn member2 aku yg aku berkwan slme 6 bulan dalam kursus arab..pergh..sdih gler...dapat lag ke jumpe mereka smua...huuuh..?dpt lag ke bergurau mcm dulu...?pergh..da x jumpe lag krng...smoga perkenalan kter genap 6 bulan akn disatukan blik..tap dapat kew..>/?